Nogmaals van harte welkom op de website van Hinse Fotografie!

Wie ben ik?
Ik ben Hinse Rot, geboren op 14 december 1989.

Jaren geleden begonnen met een compact camera, voornamelijk foto’s makend uit eigen interesse, inmiddels in het bezit van een DSLR Camera (Sony Alpha 200).
Sinds 2011 ben ik begonnen met Hinse Fotografie om voor iedereen en elk budget mooie foto’s te maken. Hierbij maak ik gebruik van diverse accessoires, zoals reflectie-schermen en een fototent (voor producten-shoots) om aan alle wensen te kunnen voldoen. Daarnaast heb ik een complete opvouwbare studio die ik overal kan opbouwen.

Naast het werken met studio licht werk ik ook graag met het natuurlijke licht en op diverse buiten locaties om een zo mooi mogelijke foto voor je te creëren.
In 2011 is Hinse Fotografie begonnen in Hellevoetsluis. De vestingstad aan het Haringvliet die in voorgaande eeuwen van grote waarde was voor ons mooie landje. Als marinestad kunt je zich voorstellen hoeveel historie Hellevoetsluis uitademt, en hoeveel mooie, unieke locaties het kent!

Maar na 8 jaar in het de historische stad Hellevoetsluis te hebben gefotografeerd en bezig geweest te zijn. Is Hinse Fotografie half 2019 verhuist naar het zonnige zuiden van het land. Waar in Hellevoetsluis een echte oude marine sfeer hangt. Hangt in Maastricht juist een andere mooie oude sfeer. Van de middeleeuwen tot aan het Franse Beleg. Maar ook zie je hier sporen van juiste recentere gebeurtenissen in de geschiedenis.

Zoekt u gerust contact voor meer informatie!