Nogmaals van harte welkom op de website van Hinse Fotografie!

Maak kennis met de man achter het team, Hinse Rot! Jaren geleden begonnen als amateur fotograaf met een compact camera, voornamelijk foto’s makend uit eigen interesse, inmiddels in het bezit van een DSLR Camera (Sony Alpha 200), druk bezig met opdrachten voor zijn klanten. Hij maakt gebruik van diverse accessoires, zoals reflectie-schermen en een fototent (voor producten-shoots) om aan alle wensen te kunnen voldoen. Met een voorkeur voor natuurlijk licht, is Hinse voornamelijk buiten het huis te vinden om de mooiste settings te vinden voor uw foto’s! Ondanks dat Hinse vaak buiten is voor shoots heeft hij alle apparatuur voor een binnenshoot. Deze kan ook op locatie gebruikt worden!

Het team van vaste assistenten zal u natuurlijk ook graag van dienst zijn. Gescout door Hinse persoonlijk en gekozen op hun individuele, uitzonderlijke kwaliteiten. Tijdens de shoots zullen zij Hinse bijstaan om alles, op geheel eigenzinnige wijze, tot een groot succes te maken!

De shoots zullen voornamelijk plaats gaan vinden in en rond Hellevoetsluis. De vestingstad aan het Haringvliet die in voorgaande eeuwen van grote waarde was voor ons mooie landje. Permanente bewoning van de stad gaat terug naar de Ijzertijd, rond 800 v. Chr., maar kwam pas echt in the picture eind 14e eeuw. Grote namen als Maarten Tromp en Michiel de Ruyter hebben hier rondgelopen en gebruikten de haven als uitvalsbasis voor hun tochten over zee. Piet Heyn heeft hier zelfs zijn buitgemaakte zilvervloot aan wal gebracht! Als marinestad kunt u zich voorstellen hoeveel historie Hellevoetsluis uitademt, en hoeveel mooie, unieke locaties het kent! Hinse Fotografie is hier zeer bekend en kan hier aan al uw wensen voldoen! Ook de moderne kanten van de stad zullen gevonden en mooi uitgelicht worden wanneer dit uw foto’s ten goede komt.

Zoekt u gerust contact voor meer informatie!